ALTIJD DAT VAKANTIEGEVOEL

Zin in vakantie

Heb jij ook zo’n zin om met vakantie te gaan? Gewoon even weg van alle dagelijkse beslommeringen. Andere omgeving, gedachten even ergens anders. Inspiratie opdoen, vrijheid, andere mensen ontmoeten. Doen waar je zin in hebt.

Tijdelijk kleiner wonen

Als ik met vakantie ben dan woon ik tijdelijk kleiner. Dat is geen punt, want veel ruimte heb ik dan niet nodig. Ik heb dan weinig spullen bij me want ik ben veel op pad om leuke dingen te doen. En als ik ’s avonds weer terugkom dan ben ik ook weer blij dat ik een plek heb waar ik uit kan rusten.

Vakantiegevoel

Wat maakt nu dit vakantiegevoel? Andere omgeving, maar ook weinig spullen bij mij hebben en de vrijheid om te doen waar ik zin in heb. Ik ben tijdens mijn vakantie als het ware ontspuld. En dat voelt goed. Daardoor heb ik de vrijheid om te doen wat ik wil.

Altijd dat vakantiegevoel

Wil jij ook graag dat vakantiegevoel hebben en dan het liefste het hele jaar door? Wil jij ook kleiner wonen maar weet je niet waar te beginnen? Wat de mogelijkheden zijn en welke stappen je moet nemen om dit te realiseren? Heb je geen tijd om het allemaal uit te zoeken en wil je graag eens met mij in gesprek hierover?

Ik kan voor jou het volgende doen:

  • je huis verkopen via Funda
  • op zoek gaan naar grond, waar wil je wonen?
  • de financiën bespreken (verkoopwaarde, overwaarde, hypotheek)
  • welk huis vind je leuk en past bij jou?
  • Wanneer kan je het beste gaan ontspullen?

Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.